Het laatste (puzzel) stukje naar succes!

Josine, 32 jaar -16 kg

Mijn naam is Josine, 32 jaar oud, en moeder van twee jonge kinderen van 7 en 10 jaar. In de afgelopen jaren heb ik (onbewust) veel stress ervaren.  Met name door de opleiding tot kinderverpleegkundige ben ik ongezonder gaan eten. Het was druk met de kinderen, het huishouden, werken en daarnaast nog een opleiding volgen. Ongemerkt ben ik steeds onregelmatiger en ongezonder gaan eten, dit was dan ook terug te zien in een toename van kilo’s. Na veel zelf geprobeerd te hebben lukte het mij niet om de kilo’s kwijt te raken.  

Na lange tijd heb ik met een vriendin gesproken van vroeger. Zij was veel afgevallen en ik was nieuwsgierig hoe ze dit gedaan had! Dit was met PowerSlim. Ik ben mij hier in gaan verdiepen en heb toen een coach gezocht bij mij in de buurt. Dit was Mary. Tijdens het eerste consult kwam ik aarzelend binnen, Mary stelde mij op mijn gemak en gaf mij fijne uitleg over het programma. Dit wilde ik proberen!  

Ik ben half juli (2020) begonnen met het programma en het is voor mij heel goed vol te houden. Ik vind het erg prettig dat je voldoende eetmomenten op een dag hebt waardoor je geen honger en of zin in zoetigheid hebt. Doordat ik veel minder suikers eet merk ik ook dat ik veel minder zin heb in mijn grootste boosdoener….. chocolade. Door Mary heb ik geleerd om anders te eten en bewuster naar etiketten te kijken en producten met veel suikers te vermijden.  

Door het wekelijkse contact en de wekelijkse weegmomenten krijg je een goed inzicht hoeveel je bent afgevallen en met name hoeveel je vetpercentage is verminderd. In de maand november is mijn gewicht vrijwel constant gebleven maar mijn vetpercentage verminderde wel. Ondanks deze stilstand in gewicht ben ik de moed niet verloren en ben ik doorgegaan, met resultaat! Het gewicht is weer dalende!   

Ik ben nu 16 kg afgevallen met PowerSlim. Ik voel mij stukken zelfverzekerder en fijner in mijn vel. Van mijn omgeving krijg ik veel complimenten dat ik er goed uit zie!  


Nicole, 48 jaar -17,5 kg

Een dik jaar geleden kwam ik via een goede vriendin terecht bij Mary Beckers en PowerSlim. Mijn vriendin zag er geweldig uit en vertelde dat ze PowerSlim programma had gevolgd.  Ik werd nieuwsgierig.

Na het zien van de laatst vakantiefoto’s wist ik toch echt dat er iets moest gebeuren. Hoewel ik me qua gezondheid niet slecht voelde, wist ik dondersgoed dat het niet gezond was. Het waren gewoon teveel kilo’s. En nee, er moesten niet een paar kilo af, maar zeker 15!

Verzorgd uitzien heb ik altijd belangrijk gevonden. Leuke kleding, make-up, sierraden stonden altijd hoog op mijn shoplijst. Maar dan is er het moment dat er teveel verdoezeld moet gaan worden onder jasjes en sjaals. Dus het roer moest om! Maar wanneer? Agenda eens opengeslagen en toen liep ik al tegen probleem 1 aan! Volgende week is kermis, weekend daarna 2 verjaardagen, weekend daarna familiefeest,…. Eigenlijk ieder weekend wel een feestje of verjaardag. Conclusie, we hebben geen gebrek aan sociale contacten, dus feestje blijven en dan zou ik nooit kunnen starten met afslanken!

Ik ga gewoon Mary bellen en we zien wel waar het schip strand. 5 Dagen voor mijn verjaardag had ik mijn eerste afspraak. De klik met Mary was er gelukkig meteen. Mary vertelde duidelijk hoe de vork in steel zat met Powerslim. Ik had te weinig eetmomenten op een dag en nam teveel koolhydraten.

Meteen gooide ik ook maar eruit dat ik die zaterdag weer een feestje had en op maandag na het weekend jarig was. Met een vriendin ging ik op mijn verjaardag naar Amsterdam. Hoe kom ik die dag door? Zal toch ’s avonds moeten eten! Mary adviseerde me, neem gewoon een biefstukje als je dat lust of een maaltijdsalade met kip. Vraag ipv frietjes bijv. extra groenten en laat bij een maaltijdsalade het brood liggen. Tussendoor nam ik gewoon de PowerSlim repen. De dag erna hou je je weer strikt aan het PowerSlim programma. Na dit weekend was meteen duidelijk, dat er gewoon heel veel kan, ook als je een feestje hebt.

En jawel hoor, na week 1 was er meteen 1,5 kilo vanaf, ondanks mijn uitje. Zo zijn we verder gegaan in het traject. Samen zochten we de producten van PowerSlim uit die bij mij paste.

Als ontbijt neem ik Griekse yoghurt met PowerSlim Granola of PowerSlim muesli van, rond 10.00 u een reep van PowerSlim. Als lunch neem ik crackers van PowerSlim met licht beleg zoals kip, of rosbief. Rond 15.00 weer een reep.  ’s Avonds eet ik de toegestane groente en vis of vlees. Dit ritme zit er nu nog steeds in. De kilo’s vlogen eraf en Mary staat altijd paraat met tips en bemoedigende woorden.

Als ik eens een keertje had gezondigd,  sprak Mary me even “streng” toe. Je doet het uiteindelijk voor jezelf, maar Mary is toch mijn stok achter de deur en die weegschaal van haar liegt niet!

Mijn doel heb ik inmiddels bijgesteld. Na de eerst 15 kilo, heb ik besloten dat er nog 5 kilo meer af moesten. Dit doel heb ik bijna bereikt. Weet zeker dat het gaat lukken! Ook voor de toekomst ben ik geruster. Weet door Mary goed waar de knelpunten zitten en hoe te voorkomen.

Oh ja, er is één “nadeel” van het PowerSlim programma: “Shoppen is nog leuker geworden!”