Je coach

Mijn naam is Mary Beckers. Als jouw persoonlijke PS. food & lifestyle coach begeleid ik je graag bij het bereiken van jouw ideale gewicht! Het is mijn missie om iedereen die verlangt naar een gezond gewicht en een lichter leven daarnaartoe te begeleiden.

Haal het beste uit jezelf, je bent het namelijk waard!

Zelf heb ik een behoorlijke voorgeschiedenis als het gaat om het beheersen van de kilo’s. Voordat ik PS. food & lifestyle coach werd was ik al een jaar of twintig, vijfentwintig aanhanger van een koolhydraatarm voedingspatroon. Dat beviel goed. Wel merkte ik dat ik steeds een zomer- en een wintergewicht had.  In de winter was ik altijd een paar kilo zwaarder dan in de zomer, omdat ik in het voorjaar meer gemotiveerd was om kilo’s te verliezen.

Op een gegeven moment kwam ik in de overgang en merkte ik dat het verliezen van gewicht steeds lastiger werd. Mijn motivatie en discipline om koolhydraatarm te eten namen af en oude gewoontes, zoals het eten van teveel suikers, staken weer de kop op. Bovendien zat ik vaker in mijn hoofd dan prettig voor me was, omdat ik steeds weer de juiste verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten moest berekenen. Ik had in die tijd weinig energie, was veel moe en zat niet lekker in mijn vel.

Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij een PS. food & lifestyle coach terecht gekomen. Zij had er goede resultaten mee geboekt en was er heel tevreden over. Nieuwsgierig geworden ben ik er ook mee begonnen. Dat was de beste beslissing die ik had kunnen nemen! Niet alleen smolten gedurende het programma mijn extra kilo’s weg, maar merkte ik ook dat mijn humeur en zelfvertrouwen er erg op vooruit gingen. Dankzij het programma ging het zowel fysiek als mentaal zó goed met me dat ik de behoefte had om dit met anderen te delen. Ik besloot daarom zelf ook PS. food & lifestyle coach te worden.

Inmiddels heb ik alweer enige tijd een gezellige praktijkruimte aan huis. Van daaruit begeleid ik iedereen die op een gezonde manier haar of zijn streefgewicht wil bereiken. Ik probeer de drempel om de eerste stap te zetten naar een gezonder en vitaler leven zo laag mogelijk te houden, mijn inzet om samen met jou je doelen te behalen is hoog. Eerlijkheid, empathie, humor en transparantie zijn de kernwaardes waarmee ik jou ondersteun om het beste uit jezelf te halen!

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!