Veelgestelde vragen

Hoe werkt het

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder persoonlijke begeleiding. In de eerste instantie ligt de focus op het gewichtsverlies, éénmaal je streefgewicht bereikt dan verleggen wij de focus naar het behouden van je gewicht. Het is geen dieet, wij streven naar een blijvende verandering van je eetgewoontes en valkuilen.

Het PS. food & lifestyle programma is eenvoudig te volgen en effectief voedingsprogramma ontwikkeld door diëtisten. Je eet minder koolhydraten en meer eiwitten. Zo blijft je spiermassa behouden, je stofwisseling hoog en zal je alleen in vet afvallen. Met 5-6 eetmomenten per dag heb je geen honger.

Kosten

Het starterspakket kost 159,- euro, goed voor 7 dagen waarin je de mogelijkheid krijgt om het PS. food & lifestyle programma te proeven! Zeven gevarieerde dag doosjes van ontbijt tot diner en voor de inspiratie krijg je een handig weekmenu en houden wij de communicatielijn kort d.m.v. de PS. food & lifestyle app.
Bij aanschaf van het starterspakket krijg je een prachtig kookboek twv 19,95 euro cadeau.

Na dit starterspakket kun je zelf kiezen welke producten jij het lekkerst vindt, het best bij jou passen en stel je je eigen weekmenu samen. De kosten liggen rond de 2,50 euro per eetmoment en vervangen een groot gedeelte van je boodschappen. 

Het intakegesprek, begeleiding en je wekelijkse weegmomenten zijn GRATIS

Begeleiding

Eén keer per week maken we een afspraak, dit duurt 20-30 minuten. Samen bespreken we je resultaten en geef ik je adviezen voor de volgende week. Heb je tussen de afspraken door vragen dan kun je altijd appen, mailen of bellen. Persoonlijk contact is de sleutel voor succes!

Belangrijk is dat jij je gewenste gewicht ook voor de lange termijn vast kunt houden, om te zorgen dat je niet terug valt hebben we één jaar, na het behalen van je streefgewicht, maandelijks nog een weegmoment.

Vergoedingen

De kosten van het PS. food & lifestyle programma worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Heb je een andere vraag, klik dan op de knop hieronder en stuur ons je vraag.

Mail Sturen